ПРАВИЛА

Капацитета на детския център е 60 деца.

Уважаеми родители, ако решите, че не е нужно да запазвате детския център, искаме да Ви уведомим, че успоредно с Вашия рожден ден може да има и други такива, както и ползването на клуба е разрешено за всички деца желаещи да играят.

Ако организирате Вашия празник при нас и няма друг рожден ден с който трябва да се съобразим, нямаме ограничения за времетраенето на празникa, както и не се съобразяваме с определени часове за начало и край на партито.

Ако на празника Ви ще има повече деца под 3 годинки, а Вие искате майките да не са в детския център с тях, можем допълнително да осигурим нужния брой какички, които да се грижат и за тях.

1. В детски парти център СНУПИ се допускат само ЗДРАВИ деца! Какичките, които ги приемат са в правото си, по своя преценка, да ги върнат или да прекъснат престоя им ако имат съмнения по отношение на здравословното им състояние. Това включва:
• кашлица,болно гърло
• хрема
• температура
• обрив
• телесна травма,която може да бъде раздразнена при игра в детския кът
• оплакване от болки в корема
2. Служителите на клуба имат право да прекратят престоя на дете, в случай, че проявява агресивност, емоционално неразположение и по този начин нарушава спокойната атмосфера и емоционалното състояние на останалите деца в клуба.

3. В детския център, деца под 3 години се допускат само с придружител.

4. В клуба е ЗАБРАНЕНО влизането с обувки. За родителите, които предпочитат да не свалят обувките си има специални калцуни, които се поставят върху обувките. Служителите на детския кът не носят отговорност за изгубени или откраднати лични вещи на децата или техните придружители.

5. ЗАБРАНЕНО е внасянето на храни и напитки , които не са закупени от детския център или клуб Камей, който е към детския център – /с изключение на специализирани храни и напитки за бебета/

6. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е попълването на декларация и оставяне на личния мобилен телефон на родителя / придружителя/, за контакт.
7. Не се разрешава внасянето на остри, избухливи и лесно запалими предмети или играчки.

ДЕТСКИ ПАРТИ ЦЕНТЪР SNOOPY

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник-неделя не работни

с възможност за организиране на събития

КОНТАКТИ

УПРАВИТЕЛ – Мария Спасова
0895/ 677 277

АНИМАТОРИ
0895/ 54 03 54

CAMAY FUSION
0895/ 755 955

E-mail
clubcamay@mail.bg

Заповядайте при нас

»SNOOPY

»CAMAY FUSION

»CAMAY BEACH